Promoţii cinematograf

Suntem încântaţi să oferim tuturor celor care ne trec pragul cele mai noi filme în format 2D/3D şi popcorn pe săturate din partea casei, împreună cu un ceai, incluse în preţul biletului. Pentru filmele 2D preţul biletului este de 15,00 lei, cu popcorn nelimitat, sau 17,00 lei, cu popcorn nelimitat şi un ceai cald. Pentru filmele 3D biletul este 15,00 lei, cu popcorn nelimitat, sau 17.00 lei, cu popcorn nelimitat şi un ceai cald- până în orele 17,00, respectiv 20,00 lei, cu popcorn nelimitat, sau 22.00 lei, cu popcorn nelimitat şi un ceai cald, după orele 17,00.

Nu ezitaţi să alegeţi Glendale! Aici vă veţi bucura de calitatea proiecţiei, confortul sălii oferit de fotoliile ergonomice cu braţe rabatabile, sonorizarea digital surround  5+1 şi atmosfera familiară.

Noi vă aşteptăm cu drag!


11 responses to “Promoţii cinematograf

  1. Renunţaţi la popcorn din partea casei şi ieftiniţi biletul. Cu 40 RON daţi pe două bilete te duci lejer la Mall ( că aşa vor gândi cu prioritate toţi ) ,plus că până şi la mall mai găseşti bilete chiar mai ieftine. Trebuie să recunoaştem că mai repede ştiu oamenii să ajungă la un cinematograf de mall faţă de Glendale,care este destul de ascuns de ochii lumii.

    • In primul rand multumim pentru atentia acordata si pentru sugestie. Cat priveste pretul biletului de 20 RON pentru un film 3D, cu popcorn si ceai incluse in pret, trebuie sa va spunem ca sunt niste tarife care nu pot fi coborate din motive obiective. Totusi trebuie sa recunoastem ca este un pret accesibil, mai ales ca sunt si reduceri pentru anumite categorii de varsta. Problema este intr-adevar legata de locul unde este amplasat cinematograful, insa facem demersuri pentru a-l aduce in atentia tuturor cinefililor(la momentul de fata fiind cunoscut publicului fidel, care prefera o sala cu standarde de mall, insa intima si ferita de agitatia acestuia).
      Inca o data va multumim si va asteptam sa reveniti la Glendale.

  2. ce inseamna „În plus, copiii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere.”???? ar trebui exemplificat putin in descriere cat inseamna reducerea. multumesc

    • In primul rand iti multumim pentru mesaj. Intr-adevar, am omis sa specificam ce inseamna reducere, insa la sectiunea „Program proiectii 13-19 ianuarie 2012” este afisat programul proiectiilor acestei perioade care cuprinde explicit, pe fiecare film in parte, preturile si reducerile.
      Te asiguram ca vom remedia cat mai curand posibil aceasta problema si de ce nu, te asteptam cu drag la film!

  3. buna! mai e vinerea oferta cu 2 bilete la pret de 1? multumesc

  4. Eu sunt multumit cu pretul actual al biletelor. Este vorba de atmosfera, de conditii, de respect..
    In nici un caz nu se compara cu nici un mall.

  5. pretul si conditiile bat orice contraoferta din mall, deci comentariile contrare sunt fie facute din lipsa de informatii, fie de dragul de a comenta. keep up the good work, glendale!

  6. cred ca incerc sa va trec pragul de vreo 10 ani… nu stiu cum se face, dar nu reusesc sa ajung, de fiecare data cand imi pun in plan… va stiu inca de pe vremea cand a aparut „Ziua Independentei” si lumea spunea ca vibrau scaunele in sala… incerc sa ajung, in viitorul cat mai apropiat…

    • Ne bucura faptul ca ai auzit despre noi inca de pe atunci. Este adevarat si ca la momentul respectiv cinematograful avea cea mai buna imagine si sonorizare din Bucuresti, fiind singura locatie dotata cu aparatura DTS. Intre timp, cum tehnologia a avansat, nu am vrut sa scadem calitatea proiectiei si drept urmare, am investit si munca si suflet in renovarea si retehnologizarea salii si proiectiei. Speram sa ajungi pe la noi cat de curand ca sa te convingi. Noi te asteptam cu drag 🙂

Lasă un comentariu