Despre noi

Înfiinţat în anul 1996, cinematograful Glendale Studio este primul cinematograf din ţară dotat cu sistem de proiecţie Christie şi sonorizare de tip DTS surround, propunându-ne încă de la început să oferim condiţii optime de confort publicului cinefil, prin proiectarea peliculelor de succes internaţional. În primii ani de existenţă Glendale Studio a fost şi sediul clubului Star Trek din România. Fani ai aventurilor lui James T Kirk şi Jean Luc Picard se intâlneau în Cotroceni şi făceau schimb de casete şi alte materiale.

Ai putea să spui că este mic, dar noi preferăm să zicem că este intim. Deoarece nu se află chiar în centrul Capitalei, nu este la fel de cunoscut sau frecventat ca alte cinematografe şi pare mai degrabă un secret bine păzit al cartierului Cotroceni decât o atracţie. În afară de sala principală, mai există o cafenea, unde poţi savura o cafea bună, un cocktail sau alte băuturi preferate.

Ghidurile internaţionale despre Bucureşti îl descriu ca fiind un cinematograf serios, pentru amatorii de filme comerciale dar şi independente.

Glendale Studio, cunoscut şi ca Glendale Art Cafe Cinema sau Cinema Cotroceni este un loc special unde poţi viziona o varietate de filme, de la cele de artă pâna la comedii savuroase sau cele pline de acţiune, te poţi distra împreună cu prietenii la party-ul tău sau  poţi organiza conferinţe şi evenimente.

Te așteptăm în fiecare zi, de luni pâna vineri între orele 10.00 – 13.00 şi 17.00- 23.00, iar sâmbata şi duminica între orele 15.00 – 23.00.

4 responses to “Despre noi

  1. De exemplu cu un anunt in hol si pe site:

    Festival promovat prin portalul-forum „Cultura pentru toti”, http://culturapentrutoti.forumgratuit.ro/.

Lasă un comentariu