Contact

Telefon: 031 436 55 30

E-mail: glendaleartcafe@gmail.com

Mijloace de transport:

Metrou – staţia Eroilor

Autobuze: 123, 601, 336

Troleibuze: 62, 93, 96

Vă aşteptăm în fiecare zi, de luni pâna vineri între orele 10.00 – 13.00 şi 17.00 –  23.00, iar sâmbata şi duminica între orele 12.00 – 23.00.

Ne puteţi trimite de asemenea şi păreri, sugestii pentru a ne putea îmbunătăţi calitatea serviciilor pe care vi le oferim cu drag zi de zi, pentru ca voi să plecaţi de la Cinema Glendale cu zâmbetul pe buze.

9 responses to “Contact

  1. Buna ziua,

    Vin destul de des la cinema Glendale. Imi place selectia de filme si atmosfera detasata din cinematograf.
    Singurul lucru care ma nemultumeste este ca de multe ori la bar nu gasesc ceea ce imi doresc. Ori nu mai este ceai, ori nu mai este bere sau apa plata. Cred ca este necesar sa fie barul aprovizionat pentru ca este pacat ca acest motiv sa reduca numarul de spectatori.
    Sper ca aceasta problema sa fie remediata.
    O zi buna si Sarbatori Fericite!

    • Va multumim pentru mesaj si pentru urari si ne bucura atat aprecierile, cat si observatiile pertinente ale celor care ne trec pragul. Asa cum v-am obisnuit, suntem receptivi la toate propunerile dvs. Avem in vedere ca toti cei care vin la Glendale sa plece acasa cu senzatia placuta de a reveni cat de curand. Cat priveste problema semnalata, va asiguram ca depunem toate eforturile ca sa remediem situatia aparuta. Desigur ca sunt cazuri in care barul poate sa nu aiba toate sortimentele de bauturi din meniu, lucru datorat nu neaparat proastei organizari, ci unor conjuncturi aparte(de exemplu traficul de clienti din perioada respectiva – in functie de filmele din program). Va asiguram inca o data ca suntem deschisi tuturor ideilor care vin din partea dvs. si va asteptam cu drag sa reveniti la cinematograf.

  2. Eu plec de fiecare dată de la Glendale cu zâmbetul pe buze, nu numai pentru că ceaiul a fost delicios și filmul minunat, ci și pentru că am fost servită cu zâmbete. Există cineva* acolo la bar care dăruiește așa ceva de fiecare dată, și îi mulțumesc pentru asta 🙂

    PS. Un nume ar fi plăcut de aflat*

    • Ne bucuram sa auzim ca cei care vin la Glendale pleaca de aici cu zambetul pe buze si te asiguram ca acesta este scopul echipei: toti cei care ne trec pragul sa se simta ca acasa, incojurati de oamenii dragi.
      Referitor la persoana in cauza – in bar sunt doi barmani care sunt ajutati si de catre proiectionist, in unele cazuri. Nu stim la cine faci referire – Alexandra, Iulian sau Mihai, dar toti sunt la fel de primitori. Multumim pentru aprecieri, te asteptam cu drag sa revii la cinematograf 🙂

  3. Buna ziua , am castigat in perioada 19-25 octombrie o invitatie de 2 locuri , dar n-am inteles exact in ce perioada trebuie sa ma duc . Multumesc

  4. Buna,
    Am observat in ultimul timp (ex. G.I. Joe: Retaliation) ca luminiziotatea filmelor a scazut, se poate regla un pic? mai luminos? Mie imi place cinemaul dar daca problema mai sus mentionata nu se rezolva nu cred ca o sa mai am placerea sa vin…

    • Problema nu s-a datorat calitatii proiectiei de la Glendale. Filmele 3D sunt, in general, mai intunecate, iar cel mentionat, cu atat mai mult. Daca ne vizitezi des, ai observat, probabil, diferenta fata de o proiectie 2D. Te asiguram ca aparatul de proiectie este calibrat la cote maxime, deoarece beneficiem de mentenanta lunara, asigurata de compania care l-a si instalat.

  5. Buna ziua,
    Observ ca, de 2 saptamani incoace nu-mi mai apar comentariile in sectiunea concurs.
    Probabil aceasta masura a fost luata in urma comentariului meu referitor la un raspuns dat de un participant. Daca da, va rog sa-mi explicati de ce, deoarece comentariul a fost pe buna dreptate just. Am venit si cu exemplu.
    Astept un raspuns,
    Multumesc

    • Buna ziua,

      In primul rand multumim pentru mesaj.
      Mesajele trimise nu mai sunt postate pe blog pentru ca la un moment dat au fost preluate pe blog ca si spam. Abia acum am observat ca ele ajung in acest folder(deja am remediat situatia)
      Accesand spam-ul am observat ce problema ati ridicat in legatura cu extragerea de acum doua saptamani. Tinem sa precizam ca ceea ce apare pe site-ul nostru este preluat de pe cinemagia. Acolo trimit distribuitorii filmului toate informatiile: http://www.cinemagia.ro/filme/2-guns-486908/
      De asemenea, legat de genul filmului nu este obligatoriu sa luam ca etalon imdb-ul. In Romania exista un for cinematografic superior – CNC – care atribuie rating si clasifica filmele.
      In plus, consideram ca raspunsul este corect daca informatiile sunt preluate atat de pe imdb, cat si de pe cinemagia.

      In speranta ca v-am oferit lamuririle necesare, va multumim si va asteptam cu drag sa ne treceti pragul de cat mai multe ori.

Lasă un comentariu